HTML

Löncshús

A Löncshús Blog szándékosan csúnya.

Like

Löncshús a Facebookon

Utolsó kommentek

Partnereink

Trollface.hu

Löncshús teszt - Globus magyaros vagdalthús

2011.01.02. 19:49 Löncshús

A múltkori Globus konzerv nagy csalódást jelentett, így a "Magyaros" vagdaltra már kisebb-nagyobb előítélettel tekintettünk.

A kibontást követően a megjelenés hasonló, mint a "Különleges" esetében, bár a zsír nem olyan hivalkodó, kevésbé tolakszik, inkább csak a hús peremén található. Meglepő módon a szaggal nincs gond - kellemes löncshús-szag, semmi agresszív, irritáló, orrfacsaró bűz. Ezután a kellemes meglepetés után már az sem volt meglepő, hogy az íz is merőben más volt.
 
Maga a hús enyhén májas, inkább kolbászos jellegű volt, kicsit gumiszerű, de remek konzisztenciával. Lehet, hogy a kolbászos íz csak a termék neve okozta placebo-hatásnak tudható be, de tény, ami tény: finom volt. Sajnos a globus-narancs zsírral már problémák voltak: bár csak a konzerv szélén volt, de ott kifejezetten sok, kellemetlen, (szigorúan parfümmentes) testápolóízzel.
 
A zsír okozta kellemetlenségeket leszámítva kifejezetten pozitív csalódás volt a löncs elfogyasztása. Szerencsére a szájszag könnyedén semlegesíthető volt egy szem mentolos-eukaliptuszos Halls cukorkával. Az ára a hipermarketekben 160 forint körül mozog, a többi boltban ennél jellemzően magasabb (a Különleges vagdalthús is ilyen árban van, természetesen).

 

 

A Hamé termékénél talán nem jobb, de a második helyet ezentúl egyértelműen tesztalanyunk birtokolja. Egy friss sajtos kiflivel mindenkinek bátran ajánljuk!
 

2 komment

Címkék: teszt löncshús

A bejegyzés trackback címe:

https://loncshus.blog.hu/api/trackback/id/tr12554924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsida Úr 2011.01.09. 21:33:07

Kipróbáltam és tényleg jó! Meglepett mennyire jól esett egy meleg sajtos kiflivel. én is bátran ajánlom!

DnP 2011.02.02. 20:52:15

Havi 1-2 lecsuszik. En szeretem :)
süti beállítások módosítása