HTML

Löncshús

A Löncshús Blog szándékosan csúnya.

Like

Löncshús a Facebookon

Utolsó kommentek

Partnereink

Trollface.hu

Löncshús teszt - Hamé Reggeli löncshús

2010.07.13. 12:16 Löncshús

A Reál után a következő kipróbált löncshús a Hamé meglehetősen drága, ámde minőségi terméke. Az első dolog, amivel szembesülünk még a megbontás előtt, hogy ez nem konzerv, hanem inkább egy alumíniummal lezárt "tasak" - ahogy azt a márka többi termékénél megfigyelhetjük (lásd a különféle pástétomokat, májasokat). Mindenesetre a konzervnyitónkat eldobhatjuk, egy mozdulat, és máris falatozhatunk. 

A megbontás után a jellegzetes löncshúskonzerv- (jelen esetben doboz-) kinyitási zsírkibuggyanást tapasztaljuk, sajnos itt is inkább gépzsír van állati helyett a löncs mellett. Az állaga szokásos, a Reálénál jóval meggyőzőbb, megkóstolva egészen tűrhető párizsiszerű álhús íze van. Igazából egyáltalán nem rossz, nem kenhető, inkább egybenmaradós, vágható, kellemesen zsíros termék a Hamé-é, a vásárolt 120 g (20% ajándék!) néhány kiflivel elfogyasztva kellemesen jóllakat, bár igencsak kellemetlen szájízt és leheletet hagy maga után.

A jóval 200 forint feletti árcímkéjével igencsak húzós, de ha nem szeretnék májkrémet enni, a párizsi kedvelői vagyunk, akkor remek választás lehet a Hamé Reggeli löncshús.

 

 

Természetesen a nap bármelyik szakában fogyasztható, ne tévesszen meg minket a neve.

2 komment

Címkék: teszt löncshús

A bejegyzés trackback címe:

https://loncshus.blog.hu/api/trackback/id/tr922148779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DnP 2011.02.02. 20:56:47

Hat en egy hame parasztmajkremben ( nem rohog:) ) egyszer egy baszomnagy pokot talaltam beleimplementelva. Azota nem kivanom.

Sam Crow 2017.03.19. 22:07:11

Hamé termékből én jót még nem ettem.
süti beállítások módosítása